• HAIR • NAILS • SKIN • & MORE

It’s a beauty affair

Kom langs in de mooiste allround beauty salon van Amsterdam. Al jouw beauty treatments onder één dak.

Al je beauty behandlingen onder één dak…

Welkom in onze comfortabele en luxe salon in hartje de pijp in Amsterdam, waar onze specialisten op het totaalgebied van hair, nails en beauty voor je klaar staan.

Van een snelle touch-up van je haar, manicure, pedicure, brows, lashes en diverse beautybehandelingen voor je werk, evenement of party, tot een volledig uigebreid verwenmoment voor jezelf.

Onze treatments

What makes up special?

9

Sfeer

Onze mooie salon is een plek waar veel mensen zich thuis voelen. Dit komt onder andere door het interieur en comfort dat de salon met zich mee brengt. Kom aan de bar zitten voor een gezellig gesprekje met een van onze salon assistentes of neem plaats aan de werktafel waar genoeg plek is voor jou en je laptop. In het raam vindt je een comfortabele bank waar je rustig een tijdschrift kunt pakken totdat je wordt opgehaald voor je treatment.

9

Jij staat centraal

Een beauty treatment is meer dan alleen de behandeling op zichzelf. We luisteren naar je wensen en denken met je mee. Het is voor ons belangrijk dat je treatment een verwen moment voor jezelf is. Geniet van de beste koffie, verse gemberthee of prosecco. Geef gerust aan als je ergens vragen over hebt of meer over wilt weten. Onze beauty specialisten staan voor je klaar.

9

Kwaliteit

Onze beauty professionals zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Door jarenlange ervaring en training en met met oog voor detail, perfectionisme en precisie leveren onze specialisten het beste werk.

Brows on Fleek!

Browlift & Lashlift?

Een van onze meest geboekte afspraken is de brow and lashlift. Dé trend van de afgelopen tijd die je niet wilt missen. Door het liften van je wenkbrauwen krijg je een fluffy, volle look die zeker weten de aandacht trekt. Het liften van je wimpers zorgt ervoor dat jij geen mascara meer hoeft te dragen. Makkelijk wakker worden dus, ideaal voor op vakantie of gewoon als je het verdient om te shinen.

Good hair speaks louder than words

READY FOR THE NEW YOU?

Onze hair stylisten zorgen ten allen tijden voor the full package voor je haar, er wordt gewerkt met de beste, high quality producten om je haar de verzorging te geven die het verdient. Laat je adviseren door een van onze top styliste en kies voor een balayage, highlights, hairextensions, herstelbehandeling, knipbeurt of voor een signature blow dry.