Brands

Olaplex

De Olaplex verzorging voor thuisGeformuleerd met OLAPLEX Bond BuildingChemistry. Verbetert de haarstructuur, geeft het haar ongelooflijke glans enkracht en zorgt voor een perfecte hydratatie.

O&M CØR.COLOLR

Gevoelige huid en daarom irritaties bij de kapper? NO LONGER! Steeds meer mensen hebben last van allergische reacties of een gevoelige huid. We worden ons steeds meer bewust van alle chemische productendie we (vaak onbewust) gebruiken.

IMAGE Skincare

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering en is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen trots moet kunnen zijn op haar of zijn huid. Dit bereiken wij door de combinatie van hoogwaardige producten en behandelingen.

Maroccanoil

Wat ooit begon als één enkel, revolutionair product in de beauty-industrie, is nu uitgegroeid tot een volledige lijn van haar- en lichaamsproducten. Allemaal op basis van voedende, antioxidantrijke arganolie, die zo kenmerkend is voor het merk.

Brows on Fleek!

Browlift & Lashlift?

Een van onze meest geboekte afspraken is de brow and lashlift. Dé trend van de afgelopen tijd die je niet wilt missen. Door het liften van je wenkbrauwen krijg je een fluffy, volle look die zeker weten de aandacht trekt. Het liften van je wimpers zorgt ervoor dat jij geen mascara meer hoeft te dragen. Makkelijk wakker worden dus, ideaal voor op vakantie of gewoon als je het verdient om te shinen.

The B.r.u.s.h 40/30

Wil je glanzend, pluisvrij en gepolijst haar? Dat gevoel als wanneer je net van de kapper komt? Dan is de B.R.U.S.H. warmte borstel de perfecte toolvoor jou! De professionele haarstylist is handig met föhn en borstel maar de meeste consumenten missen deze vaardigheid.

Color wow

Color Wow is het innovatie merk op het gebied van haarverzorging en richt zich op hetverzorgen van gekleurd haar. Color Wow heeft al snel naamsbekendheid gemaakt enis erg geliefd onder grote sterren, zoals Jennifer Lopez en Victoria Beckham.

Eleven Australia

AUSTRALIAN. SIMPLE. EFFECTIVE.

Dat zijn de trefwoorden van Joey Scandizzo (3x Australisch Hairdresser of the Year) en Andrew O’Toole (Australische fotograaf van het Jaar) wanneer zij in 2011 starten met het merk Eleven Australia.

Roze avenue

Roze Avenue is van mening dat we tegenwoordig allemaal verschillende voorkeuren hebben in schoonheid en haarproducten. Maar wat zijn eigenlijk de belangrijkste voordelenvan een product? Roze Avenue heeft deze wensen van de consument onderzocht eneen geheel nieuw concept voor haarstyling gecreëerd.

Good hair speaks louder than words

READY FOR THE NEW YOU?

Onze hair stylisten zorgen ten allen tijden voor the full package voor je haar, er wordt gewerkt met de beste, high quality producten om je haar de verzorging te geven die het verdient. Laat je adviseren door een van onze top styliste en kies voor een balayage, highlights, hairextensions, herstelbehandeling, knipbeurt of voor een signature blow dry.