Olaplex

Olaplex

De Olaplex verzorging voor thuisGeformuleerd met OLAPLEX Bond BuildingChemistry. Verbetert de haarstructuur, geeft het haar ongelooflijke glans enkracht en zorgt voor een perfecte hydratatie. Het haar wordt weer handelbaar en op langer termijn sterker.
Vrij van sulfaten, parabenen, gluten en noten. Veilig voor de kleur en 100% veganistisch.

NO.4 bond maintenance tm shampoo

De Olaplex verzorging voor thuis Geformuleerd met OLAPLEX Bond Building Chemistry. Verbetert de haarstructuur, geeft het haar ongelooflijke glans enkracht en zorgt voor een perfecte hydratatie. Het haar wordt weer handelbaar en op langer termijn sterker.
Vrij van sulfaten, parabenen, gluten en noten. Veilig voor de kleur en100% veganistisch.

NO.5 bond maintenance tm shampoo

De Olaplex verzorging voor thuisDe conditioner geformuleerd met OLAPLEXBond Building Chemistry. Herstelt het haar en helpt gespleten haarpunten tevoorkomen! Hydrateert maar verzwaart niet en zorgt ervoor dat het haar sterk,gezond en glanzend wordt Voor dagelijks gebruik en alle haartypes Vrij van sulfaten, parabenen, gluten en noten. Veilig voor de kleur en100% veganistisch.

Herstel behandeling

Olaplex herstelt haarbeschadiging dat is veroorzaakt door chemische of thermische beschadiging. Olaplex is in staat omgebroken zwavelbruggen in je haar op te sporen en je haar van binnen uit te herstellen. Een Olaplex-behandeling kan ook worden ingezet om gezond haar te behouden of om beschadiging te voorkomen.

Good hair speaks louder than words

READY FOR THE NEW YOU?

Onze hair stylisten zorgen ten allen tijden voor the full package voor je haar, er wordt gewerkt met de beste, high quality producten om je haar de verzorging te geven die het verdient. Laat je adviseren door een van onze top styliste en kies voor een balayage, highlights, hairextensions, herstelbehandeling, knipbeurt of voor een signature blow dry.