Roze avenue

Roze avenue

Roze Avenue is van mening dat we tegenwoordig allemaal verschillende voorkeuren hebben in schoonheid en haarproducten. Maar wat zijn eigenlijk de belangrijkste voordelenvan een product? Roze Avenue heeft deze wensen van de consument onderzocht eneen geheel nieuw concept voor haarstyling gecreëerd. De producten zijngeïnspireerd en gemaakt door een groep toegewijde haarstylisten over de helewereld. Omdat we denken dathet gemakkelijk en eenvoudig moet zijn om elke dag het perfecte kapsel tekrijgen. Vanaf het eerste moment dat je je favoriete Roze product uitprobeert, realiseer je je dat Roze Avenue anders is! 100% vegan, dierproefvrije, Co2-neutrale en gerecyclede haarstyling producten. Geschikt vooralle haartypes.

Glamorous volumizing dry shampoo

Creëert sexy volume gestructureerd haar meteen poederspray die vettig haar onmiddellijk opfrist. Het absorbeert oliën bijde wortels zonder enig overtollig product achter te laten. Bevat 100% veganistische ingrediënten. Geschikt voor alle haartypes.

Self love flexible hairspray

Een langdurige hold om je haar tot in de perfectie te vormen. Pomp je haar op terwijl je het in je natuurlijkeglamoureuze jij houdt. Kan worden gebruikt in combinatie met andere producten. Voor alle haartypes.

Good hair speaks louder than words

READY FOR THE NEW YOU?

Onze hair stylisten zorgen ten allen tijden voor the full package voor je haar, er wordt gewerkt met de beste, high quality producten om je haar de verzorging te geven die het verdient. Laat je adviseren door een van onze top styliste en kies voor een balayage, highlights, hairextensions, herstelbehandeling, knipbeurt of voor een signature blow dry.