Moroccanoil

Moroccanoil

Wat ooit begon als één enkel, revolutionair product in de beauty-industrie, is nu uitgegroeid tot een volledige lijn van haar- en lichaamsproducten. Allemaal op basis van voedende, antioxidantrijke arganolie, die zo kenmerkend is voor het merk. Wij leggen ons volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haar- en lichaamsproducten, die ervoor gezorgd hebben dat Moroccanoil een van de meest iconische merken werd in de beautywereld, in een tijdspanne van minder dan 10 jaar.

De Essentiële Basis Voor Ieder Haartype

Moroccanoil Focust Zich Op De Juiste Manier Van Haarverzorging En Haarstyling. Ons Meest Kenmerkende Product, Moroccanoil Treatment, Is De Ultieme Basis Van Het Haar. Vanwege De Vele Voordelen Bij Het Stylen En Conditioneren, Is Deze Prijswinnende Formule Op Basis Van Arganolie Perfect Voor Glanzend, Glad Haar, Een Betere Handelbaarheid, Snellere Droogtijd En Een Mooie Glans.

Good hair speaks louder than words

READY FOR THE NEW YOU?

Onze hair stylisten zorgen ten allen tijden voor the full package voor je haar, er wordt gewerkt met de beste, high quality producten om je haar de verzorging te geven die het verdient. Laat je adviseren door een van onze top styliste en kies voor een balayage, highlights, hairextensions, herstelbehandeling, knipbeurt of voor een signature blow dry.