Eleven Australia

Eleven Australia

AUSTRALIAN. SIMPLE. EFFECTIVE.

Dat zijn de trefwoorden van Joey Scandizzo (3x Australisch Hairdresser of the Year) en Andrew O’Toole (Australische fotograaf van het Jaar) wanneer zij in 2011 starten met het merk Eleven Australia. Ze beginnen in eerste instantie met één product; Miracle Hair Treatment. Dit product blijkt zo succesvol dat de lijn al snel wordt uitgebreid tot een volwaardig assortiment van 35 producten. De namen van de producten vertellen wat ze doen, waardoor het gemakkelijk is om de juiste te vinden.

Miracle hair

De Miracle Hair lijn is op basis van een voedende rijke crème die ruikt naar kokos of watermeloen. Het is het ultieme product voor elk haartype en de perfecte basis voor elkkapsel. Dit leave-in treatment voegt 11 positieve eigenschappen toe aan het haar: Geeft glans en maakthet haar zacht, laat pluis verdwijnen, werkt vocht regulerend en beschermt gekleurd haar tegen UV-A, UV-B straling en warmtebronnen!

I want body

De I Want Body lijn combineert volume poeder met verschillende producten! Bijvoorbeeld pure poeder in een pompje zodat je het gemakkelijk over je roots kan verspreiden maar ook een spray met vloeistof. Het maakt het haar dikker en voller. Deze unieke mix is het must-have styling product voor fijn haar en iedereen die een volume boost en meer textuur wilt.

Keep my curl defining cream

De Keep My Curl Defining Cream verstevigt de natuurlijke slag of krul van het haar. Deze anti-frizz crème laat pluis verdwijnen en verzorgt en voedt het haar. Gebruik de crème in combinatie met een diffuser voor een stevige krul. Stylist tip: gebruik een diffuservoor een stevige krul of‘cocktail’ met miracle hair treatment voor een zachte look.

Strong hold styling paste

De Strong Hold Styling Paste geeft een stevige hold en heeft een matte finish. Het haar blijft de gehele dag perfect in model. Geschikt voor kort haar en ideaal als je meer structuur in het haar wilt creëren. De Extra Hold Styling Clay is de beste keuze wanneer je 24 uur stevigheid wilt. Maximum hold met een matte finish. Dit product is vooral geschikt voor kort haar en ook voor krullen.

Good hair speaks louder than words

READY FOR THE NEW YOU?

Onze hair stylisten zorgen ten allen tijden voor the full package voor je haar, er wordt gewerkt met de beste, high quality producten om je haar de verzorging te geven die het verdient. Laat je adviseren door een van onze top styliste en kies voor een balayage, highlights, hairextensions, herstelbehandeling, knipbeurt of voor een signature blow dry.