Van Woustraat 197, Amsterdam
FOR ALL QUESTIONS call
+31 6 39 00 63 56
CURRENTLY CLOSED UNTILL FEBRUARY 9TH!
BOOK NOW

Our world-class team

the people behind your beauty
NIAMH
NAIL TECHNICIAN

Niamh komt uit Ireland! Op haar 15e begon ze zich al te verdiepen in beauty treatments en ging vrij snel daarna studeren om hier haar carrière van te maken. Ze is super vriendelijk, nauwkeurig en werkt hard. Ze blijft graag op de hoogte van de nieuwste beauty trends en producten. Haar aller grootste droom is dan ook om ooit een eigen salon brand te starten.

DAPHNE
NAILS - FACIALS - WAX - BROWS

Onze nieuwste aanwinst Daphne is een echte duizendpoot! Ze is opgeleid als schoonheidsspecialiste en werkte in verschillende salons met verschillende merken. Momenteel is ze werkzaam in onze salon en kun je naast facials ook bij haar waxen, je nagels laten doen, je wenkbrauwen stylen en je wimpers laten liften.

CHANEL
LASH STYLIST

Deze echte Amsterdamse is binnen een straal van 1 kilometer van de salon geboren! Inmiddels zielsgelukkig in onze mooie Jordaan. Na een aantal jaar op kantoor te hebben gewerkt, werd het tijd voor iets creatiefs. Ze koos voor een make-up opleiding en stond jaren met heel veel plezier op de set. Toen ze zwanger werd koos ze voor meer stabiliteit en startte met wimperextensions en dat doet ze sinds mei met veel plezier bij IT’S A BEAUTY AFFAIR!

MARISOL
NAIL TECHNICIAN

Marisol is geboren in Colombia, opgegroeid op Aruba en woont sinds 2 jaar in Nederland. Met meer dan 7 jaar ervaring op zak startte Mary bij IT'S A BEAUTY AFFAIR. Ze weet alles van cosmetische manicures en pedicures. Ze werkt ontzettend precies en heeft een luisterend oor voor haar klant. Boven alles wil ze dat je met een glimlach op je gezicht de deur uit gaat! 

MARA
HAIR STYLIST

Na heel wat ervaring opgedaan te hebben bij verschillende salons, wilde ze het zelf doen! In mei 2020 startte ze bij IT’S A BEAUTY AFFAIR en werkt momenteel hard aan haar business. Ze houdt onwijs veel van haar vak en staat altijd open voor nieuwe uitdagingen. Met een specialisatie in krullen is Mara altijd opzoek naar het nieuwste en het beste voor de klant. 

DANA
SKIN - WAX - BROWS - NAILS

Deze Nieuw-Zeelandse verhuisde naar Australië en startte daar als Beautician. Al heel snel breidde ze haar behandelingen uit op Beauty School en maakte ze de move naar Amsterdam. Net voor de lockdown kwam ze hier aan en ervaarde ze Amsterdam zoals nog nooit iemand het had gezien; leeg. Maar naar de stilte komt de storm en als echte all-rounder staat ze nu full-time in onze salon!

ISABELLA
HAIR STYLIST

Geboren en getogen in Amsterdam begon Isabella al op 15 jaarige leeftijd in de salon en dat was meteen een succes! Ze startte op haar 16e met de kappersopleiding en de rest is geschiedenis. In 2019 startte ze bij IT’S A BEAUTY AFFAIR en inmiddels heeft ze zich ontwikkeld tot Top Stylist. Isabella walks the talk! Met haar prachtige lange haar adviseert ze altijd op basis van wat het beste is voor je eigen haar. Je bent bij haar in goede handen.

KAWTAR
SKIN - SUGARING - BROWS - NAILS

Bij Kawtar kom je voor ontspanning. Ze is zo goed in haar werk omdat ze het met ontzettend veel passie doen. Van jongs af aan heeft ze zich al als vis in het water gevoeld als het om beauty gaat. Daarom kun je bij haar ook terecht voor brows en nails! Ze is leergierig en daarom altijd op de hoogte van de nieuwste treatments. 'Het leukste aan mijn werk zijn de sociale contacten en dat ik mijn klant een ontspannen gevoel kan geven.' 

RACHELLE
The Manager

Na een studie marketing en communicatie was het tijd voor creativiteit! Rachelle startte een vakopleiding Visagie en naar 2 jaar freelance werk in de fashion wereld combineerde ze haar passie met retail. 

DOMINIQUE
The Founder

Het ondernemersbloed stroomt bij Dominique wel door de aderen. Als trouwe klant van de beauty-industrie dacht zij naar vele bezoekjes aan verschillende salons; dit kan efficiënter. Met haar eigen ervaringen op zak, de ambitie om te ondernemen en het lef om groot te dromen begon zij IT’S A BEAUTY AFFAIR.

Join our team

Ben je klaar om de volgende stap te zetten maar wil je niet de grote verantwoordelijkheden dragen die een eigen salon met zich mee brengt? Let’s start an affair! IT’S A BEAUTY AFFAIR is een comfortabele en luxe salon in de Amsterdamse Pijp, waar onze specialisten op het totaalgebied van beauty behandelingen voor je klaar staan.

Als team zijn we het visitekaartje van IT’S A BEAUTY AFFAIR en als Beauty Professional draag je bij aan een inspirerende en ontspannen beleving voor onze gasten. Afhankelijk van je specialisatie kun je ingezet worden als Beauty Professional binnen onze salon!

Al onze professionals werken met passie en precisie en leveren vakwerk. Door het volgen van de nieuwste trainingen, trends, ontwikkelingen en het gebruik van kwaliteitsproducten voorzien wij de klant altijd een passend advies. Onze salon bestaat nu 1,5 jaar en we zijn een jong en ontzettend snel groeiend bedrijf. Wij onderscheiden ons doordat wij onder één dak een totaal pakket aan beauty behandelingen aanbieden. Met onze ruime openingstijden kun je je werktijden en dagen zelf flexibel inplannen.

Zie onze huidige vacatures

Allround Schoonheidsspecialiste
Allround Hair Stylist

Stuur ons een bericht

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.