ONTHAREN

Hair free = care free! Zeg je scheermesje, pincet of gemene ontharing crème gedag met onze ontharingsbehandelingen.

WAXING – Waxen is een techniek waarbij het haar snel en effectief vanaf het haarzakje wordt verwijderd waardoor je wekenlang kan genieten van een zijdezachte, haarloze huid.

Wist je dat we ook mannen behandelen?! Eindeloos scheren kan irritatie en uitdroging veroorzaken en juist daarom is waxen voor mannen allang geen taboe meer.

SUGARING – Sugaring is een wijze van ontharen die 100% natuurlijk is omdat we gebruik maken van suiker. We werken met een suikerpasta die op de huid wordt aangebracht en weer vliegensvlug wordt verwijderd. De pasta neemt alleen haartjes en dode huidcellen mee en hecht zich niet aan de rest van je huid.

DEFINITIEF ONTHAREN – Sinds de mogelijkheid tot definitief ontharen, is de tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen echt voorbij! Middels laserontharing worden ongewenste haren definitief verwijderd op uw gezicht en lichaam. 

De InMode laser maakt gebruik van twee verschillende lasercombinaties. De Diode-laser (golflengte 810) in combinatie met de Nd:Yag-laser (golflengte 1064).  De InMode laser kan ongewenste haren effectief en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Bij laserontharing wordt het licht in de laser geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren, beschadigd raken. Hierdoor kunnen we de haren die gelazerd worden definitief vernietigd worden. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. 

IT'S TIME FOR A NEW KIND OF BEAUTY

Wil jij exclusief toegang tot de laatste aanbiedingen, tips en nieuwtjes? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. No spam. Promise!

 

 

 

 

 

:hover

 

HEY BEAUTY, LET’S KEEP IN TOUCH. THANK YOU!