LASHES

Tegenwoordig hoef je niet meer te treuren als je geen superlange, donkere, volumeuze wimpers hebt van jezelf. Ook uitgelopen mascara en wimperkrullers behoren tot het verleden. Onze experts op het gebied van LASHES staan voor je klaar om je te voorzien van wimpers waarvan je altijd al hebt gedroomd!

LASH LIFT – Altijd al van prachtig gekrulde wimpers gedroomd? Met een lash lift zeg je gedag tegen je kaarsrechte wimpers. Je hebt wekenlang plezier van deze behandeling en zegt gedag tegen je wimperkruller!

 ONE-BY-ONE – Wimperextensions geven je wimpers een prachtig volume en een lengte die met mascara bijna niet te bereiken is. Nooit meer gedoe met make-up of uitlopende mascara. One by one wimperextensions of ook wel individual lashes, zijn synthetische haartjes die één voor één op en tussen je eigen wimpers worden geplaatst. Deze wimperhaartjes zijn permanent gekruld, geverfd en waterbestendig.

 RUSSIAN VOLUME – Er is een groot verschil tussen One-by-one en Russian Volume. Het voornaamste is dat er bij een Russian Volume meer wimpers geplaatst worden. Er worden zo’n 6 ultra lichte haartjes op één natuurlijke wimper geplaatst en die techniek zorgt voor een mega glamorous en volumineus effect.

IT'S TIME FOR A NEW KIND OF BEAUTY

Wil jij exclusief toegang tot de laatste aanbiedingen, tips en nieuwtjes? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. No spam. Promise!

 

 

 

 

 

:hover

 

HEY BEAUTY, LET’S KEEP IN TOUCH. THANK YOU!