HAIR

Onze stylisten zorgen ten allen tijden voor the full package voor je haar!. We werken met de beste, high quality producten om je haar de verzorging te geven die het nodig heeft.

WASSEN | KNIPPEN | STYLING –Trek in een nieuwe coupe? Onze ervaren haarstylisten helpen je met het kiezen van de perfecte lengte en shape. Je haar wordt uitgebreid gewassen met een korte hoofdmassage en elke knipbeurt maken wij af met quick-blowdry en styling naar wens.

KLEUREN – Met de hoogwaardige kleuring van Redken zorgen we voor een perfecte haarkleur! Van het bijwerken van uitgroei, grijsdekking, ontkleuren, toners, wij garanderen je de perfecte kleur. Geniet tijdens je behandeling/inwerktijd van een goede bak koffie, een vers theetje of een glaasje bubbels. Ook hebben wij genoeg ruimte om lekker door te werken op je laptop!

STYLING – Met de producten van Redken, Kérastase en MorrocanOil zorgen we voor het perfecte kapsel voor elke gelegenheid. Informeer voor onze speciale Bridal packages!

IT'S TIME FOR A NEW KIND OF BEAUTY

Wil jij exclusief toegang tot de laatste aanbiedingen, tips en nieuwtjes? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. No spam. Promise!

 

 

 

 

 

:hover

 

HEY BEAUTY, LET’S KEEP IN TOUCH. THANK YOU!