FACE

Je gezicht is je visitekaartje! En precies om die reden verdient het de verzorging die het nodig heeft. Verwen jezelf met de juiste regelmaat met een heerlijke gezichtsbehandeling van Dermalogica, neem afscheid van je make-up tasje met behulp van Permanente Make-up of help jezelf eindelijk van je acne littekens af door middel van een Microneedling behandeling.

DERMALOGICA – Een Onze, door Dermalogica opgeleide Specialist, voert gepersonaliseerde behandelingen uit gericht op huidverbetering en resultaat. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering tegen wil gaan of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op jouw behoefte.

PMU – Permanente make-up is de perfecte optie wanneer je ’s ochtends minder lang voor de spiegel wil staan. We bieden verschillende behandelingen voor de wenkbrauwen, lippen en oogleden. We kunnen zelfs sproetjes of beauty marks vereeuwigen.

MICRONEEDLING – Bij een Micro needling behandeling wordt er met een apparaat met zeer fijne naaldjes in de huid geprikt. Dit stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid. Met een mirconeedling behandeling kun je bijvoorbeeld huidverslapping, pigmentvlekken en grove poriën aanpakken. In samenspraak met onze specialist kunnen we je huidprobleem vaststellen en de juiste behandeling voor je samenstellen.

PHILINGS PLASMA PEN – De Phi-Ion Plasma behandeling is een tweede PhiLings behandeling die vernieuwingsprocessen van de huid stimuleert. Er worden minuscule puntjes gemaakt naast de spankrachtlijnen van de huid. Het gehele proces zorgt (net als de Microneedling behandeling) voor extra productie van collageen en elastine, en dus voor een gehele verjongingskuur van de huid.

ACNETHERAPIE – De behandeling die ingezet wordt tegen acne is het uitreinigen van de onzuiverheden, in combinatie met een chemische peeling. Een chemische peeling op basis van glycolzuur, salicylzuur en/of melkzuur zorgen voor een diepe reiniging van de poriën en pakken de acne bacterie (p.acnes) aan.  Ook wordt de celvernieuwing van de huid gestimuleerd en versnelt, waardoor nieuwe verstoppingen voorkomen worden. Een acne behandeling wordt in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekering.

PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN – Heeft u last van pigmentvlekken? Pigment wordt ook wel gezien als de nieuwe rimpel, steeds meer mensen ervaren dit als huidveroudering. Wij kunnen pigmentvlekken makkelijk en veilig behandelen door middel van lichttherapie. 

Pigmentvlekken op de huid zijn opeenhopingen van pigment ofwel melanine, zichtbaar als een donkere verkleuring van de huid. Wanneer de huid te veel aan zonlicht is blootgesteld, kunnen de pigmentcellen in de war raken, te veel melanine produceren of onregelmatige pigmentatie geven. Hormoonschommelingen, blootstelling aan zonlicht, ontstekingen en wondjes hebben invloed op de pigmentcellen. 

Lichtflitstherapie is een effectieve methode om oppervlakkig gelegen pigmentvlekken en pigmentvlekken die veroorzaakt zijn door zon te verwijderen. De behandeling kan toegepast worden op alle locaties van het lichaam, zolang er voldoende contrast is te zien tussen de vlek en de normale huidkleur.

De laser geeft een lichtimpuls af met een spectrum aan golflengten. Dit speciale licht absorbeert de roodbruine kleur van de pigmentvlek in de huid. Het licht verhit het pigment zodanig sterk dat de vlek zal afbreken. De omringende huid en de huid onder het pigment blijven intact, alleen de vlek zelf wordt behandeld. Gemiddeld zijn er 1 – 3 behandelingen nodig, met een interval van 4 tot 6 weken.

CAMOUFLAGETHERAPIE – Oxygenetix Foundation…is meer dan een volledig dekkende foundation!

Deze foundation, op basis van Aloë Vera, werkt kalmerend, stimuleert de groei van cellen en voelt als een ademende tweede huid. Oxygenetix is speciaal ontworpen voor het bedekken en behandelen van allerlei huidaandoeningen als acne, rosacea, eczeem, psoriasis, ouderdomsvlekjes, vitiligo en melasma. Daarnaast is Oxygenetix ideaal voor de gevoelige huid en biedt het een optimale bescherming tegen UVA- en UVB straling dankzij de fysische SPF 25 zonnebescherming.

‘Oxygentix is de enige foundation met constante toevoer van zuurstof en een unieke ademde formule!

 De zuurstofdoorlatende foundation is speciaal ontwikkeld voor de toepassing direct na medische en cosmetische behandelingen. Een beschadigde huid, als gevolg van een cosmetische behandeling, kan het dagelijkse leven van een klant gedurende het genezingsproces stilleggen. Oxygenetix kan direct na een behandeling worden aangebracht en bevordert het herstel van de beschadigde huid. Het gebruik van Oxygenetix verhoogt de aanmaak van huidcellen, zuivert huidaandoeningen, draagt bij aan de vermindering van littekenvorming, zal het warmtegevoel tegengaan, vermindert zwelling, camoufleert roodheid en laat de huid er fris en stralend uitzien. Oxygenetix is waterproof en is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren!

‘Oxygenetix is een belangrijk hulpmiddel voor artsen en huidtherapeuten met hart voor hun patiënten!’

LITTEKENTHERAPIE – Littekens zijn het gevolg van restanten van huidbeschadigingen. Bijvoorbeeld na acne, een trauma of een chirurgische ingreep. Erg vervelend. Niemand wil voor het leven getekend zijn door deze vervelende huidaandoening of door littekens die niet fraai zijn hersteld. Met de Fractora laser worden littekens behandeld. De Fractora techniek is een methode dat gebruik maakt van radiofrequentie in combinatie met naaldjes. De naaldjes maken minuscule gaatjes in huid, waarbij collageen en elastine gestimuleerd worden en er een nieuwe huidlaag ontstaat die gladder, sterker en elastischer is dan voorheen. De kleur als de structuur en de diepte van het litteken zullen aanzienlijk verbeterd worden. De behandeling is mogelijke op elke huidtype en huidskleur. Gemiddeld zijn er 2 tot 5 behandelingen nodig, met tussenpozen van 6 weken. De Fractora behandeling kan toegepast worden bij littekens, lijntjes, rimpels, verslapping en striae.

COUPEROSE VERWIJDEREN – Couperose is een netwerkje van kleine, rode (soms blauwe) bloedvaatjes.  Couperose is in principe onschuldig, maar veel mensen vinden het wel vervelend omdat een gezonde en gladde gezichtshuid één van de meest nagestreefde schoonheidsidealen voor zowel mannen als vrouwen is. Gelukkig kunnen we couperose goed behandelen en kan je huid weer stralen.

Couperose wordt behandeld door middel van lichttherapie. Door de warmte van de lichtpuls word het bloedvaatje vernietigd. Na elke behandeling zullen de bloedvaatjes minder zichtbaar worden. Elke puls voelt als een klein prikje in de huid. Het lichaam ruimt de vaatjes binnen enkele weken op, waardoor de vaatjes geleidelijk verminderen. 

Kleine vaatjes zijn soms al na één behandeling verdwenen. Voor grotere gebieden of diepere vaatjes zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld tussen de 3-5 behandelingen, met een interval van 4 tot 6 weken. 

IT'S TIME FOR A NEW KIND OF BEAUTY

Wil jij exclusief toegang tot de laatste aanbiedingen, tips en nieuwtjes? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. No spam. Promise!

 

 

 

 

 

:hover

 

HEY BEAUTY, LET’S KEEP IN TOUCH. THANK YOU!