BOTOX/FILLERS

Cosmetische prikjes zijn allang geen taboe meer. Wist je dat ze zelf kunnen helpen bij overmatig zweten of die onbewuste frons van je gezicht kunnen toveren? Onze Cosmetische arts staat elke donderdagavond voor je klaar met een behandeling op maat.

BOTOX –  Botox is 100% natuurlijk. Het is namelijk een natuurlijk eiwit dat , onder de huid, in een spier geïnjecteerd kan worden. Door deze injectie wordt de geïnjecteerde spier niet meer aangestuurd door de omliggende zenuwen waardoor de spier volledig in ontspanning komt. Hierdoor vervagen rimpels tot 90% en soms verdwijnen ze zelfs volledig. Ook wordt de huid rondom strakker en gladder.

FILLERS – Een verouderde huid kan door middel van Fillers weer voor een jonge huid door! Ook kunnen contouren geaccentueerd worden, plooien verzacht worden en extra volume gegeven worden. Wij werken met Stylage of Teosyal filler, op basis van de gewenste behandeling.

IT'S TIME FOR A NEW KIND OF BEAUTY

Wil jij exclusief toegang tot de laatste aanbiedingen, tips en nieuwtjes? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. No spam. Promise!

 

 

 

 

 

:hover

 

HEY BEAUTY, LET’S KEEP IN TOUCH. THANK YOU!