You are special to us

Wednesday is mumsday

Bij ons in de salon is het elke woensdag moederdag. Simpel, omdat moeders nou eenmaal de beste wezens op de aarde zijn en vaker dan één keer per jaar in het zonnetje gezet mogen worden. Op deze dag reserveren wij een aantal plekken inonze agenda speciaal voor een moeder/dochter duo treatment. Bij binnenkomst worden jullie ontvangen met koffie/thee en wat lekkers.

Business gift card

Heb je een bedrijf?
Voor je werknemers en/of zakelijke relaties bieden wij luxe B2B giftcards vanaf €50,-. De B2B giftcards komen in een custom verpakking en bij een afname van minimaal €200,- komen we de pakketten persoonlijk bij je brengen.

*minimum bedrag van de kaart is €50.-

Good hair speaks louder than words

READY FOR THE NEW YOUR?

Onze hair stylisten zorgen ten allen tijden voor the full package voor je haar, er wordt gewerkt met de beste, high quality producten om je haar de verzorging te geven die het verdient. Laat je adviseren door een van onze top styliste en kies voor een balayage, highlights, hairextensions, herstelbehandeling, knipbeurt of voor een signature blow dry.

Bring a friend

Als jij in onze salon bent geweest heeft de beauty professional die jou geholpen heeft je een persoonlijke ‘bring a friend’’ voucher meegegeven. Met deze voucher kan je iemand een mooi cadeau geven van 10% korting op een behandeling, en deze krijg jij ook!

Dat doen we omdat we jou graag willen bedanken voor jouw enthousiasme over onze salon en behandelingen en omdat je ons een nieuwe klant aandraagt.

Als jouw introducé in onze salon de bring a friend voucher gebruikt registreren we ook gelijk achter jouw naam 10% korting. Uiteraard mogen jullie ook samen komen genieten van een heerlijke behandeling.

Bel nu voor een afspraak!

+31 6 39 00 63 56

Mystamp

Spaar met een digitale stempelkaart voor korting! voor elke €25 die je uitgeeft spaar je een stempel. Bij een volle stempelkaart ontvang je een korting van 15% op je volgende behandeling!

Ps: wist je al dat deze app bij meer ondernemingen door de hele pijp actief is?

Download de mystamp app om deel te nemen!

Brows on Fleek!

Browlift & Lashlift

Een van onze meest geboekte afspraken is de brow and lashlift. Dé trend van de afgelopen tijd die je niet wilt missen. Door het liften van je wenkbrauwen krijg je een fluffy, volle look die zeker weten de aandacht trekt. Het liften van je wimpers zorgt ervoor dat jij geen mascara meer hoeft te dragen. Makkelijk wakker worden dus, ideaal voor op vakantie of gewoon als je het verdient om te shinen.